Dentamed - ortopedska pomagala i medicinska oprema

facebook dentamed
dentamed navigation
o nama

Nešto o nama

DENTAMED d.o.o. za trgovinu i usluge osnovan je 1993. godine i upisan u sudski registar 2. studenog 1993. godine. Osnivači su bili Vlasta i Zdenko Bača, koji zastupaju društvo u zemlji i inozemstvu.

Prodaja stomatološkog materijala i materijala za zubnu tehniku bio je početak poslovanja društva u iznajmljenom prostoru u Ulici Franje Lovrića 6 u Sisku. Rješenjem Ministarstva zdravstva od 23. kolovoza 1995. godine djelatnost društva se proširuje na pomoćna ljekovita sredstva, čajeve i zdravu hranu.

Ugovor sa HZZO Područni ured Sisak potpisan je 28. travnja 1999. godine pa u prostoru u Ulici Ante Starčevića rješenjem Ureda za gospodarstvo Sisačko-moslavačke županije počinje i izrada ortopedskih uložaka.

U proljeće 1998. godine kupljen je poslovni prostor kada počinje izrada projektne dokumentacije i gradnja poslovno-stambenog objekta u Ulici Franje Lovrića 30 u Sisku.

Danas su sve aktivnosti smještene u novom prostoru koji je u potpunosti prilagođen potrebama invalidnih osoba. U tvrtki stalno radi 8 radnika.

Dentamed d.o.o. i dalje će unapređivati svoje poslovanje pružajući usluge na zadovoljstvo svojih korisnika.

BannerBannerpomagala